Ana Sayfa » , » IPad için App Store nihayet sıralama uygulamaları alfabetik Satın sağlar

IPad için App Store nihayet sıralama uygulamaları alfabetik Satın sağlar

Yazar Unknown on 12 Haziran 2013 Çarşamba | 11:54

iPad App Store (search 001)
Apple sessizce Satın App Store öğeleri arasında tarak kolaylaştırmak için bir çaba iTunes arka uç bir ince ama önemli bir değişiklik yapmış gibi görünüyor.

Bir IDB okuyucu tarafından gözlemlediği gibi, iPad mağazası artık kolay alfabetik Satın uygulamaları sıralamak için yapar yepyeni Lefthand çubuğu içerir.

Kesinlikle çimdik kronolojik eskiden Satın alınan parçaların uzun bir liste gezinmek zorunda ile karşılaştırıldığında, özellikle, samanlıkta iğne bulmak yardımcı olur.Kullanışlı bir arama alanı ile birleştiğinde, bu geliştirme hiçbir zaman daha önce satın alınan ürün üzerinde sıfır sağlar ...

Olarak IDB okuyucu Floris, iPad'ler üzerinde App Store tarafından keşfedilen şimdi Satın bölümünün sol tarafındaki hızlı bir gezinti çubuğu içerir. IOS 6 Müzik uygulamasını benzer şekilde, bu hızlı bir şekilde ilgili satın alınan öğelere atlamak için bir mektup dokunun sağlar.

Gariptir ki, yeni bir özellik iPhone ve iPod üzerindeki App Store mağazası gelen özellikle yoktur. Bunlar Apple ilk etapta küçük form faktörlü iDevices üzerinde uygulamıştır sağlanan, yakında iPhone ve iPod touch cihazları üzerinde görmeye başlayabilirsiniz böylece yaymak için zaman ayırın.

Bu satın bölümde şu anda iPhone 5 iOS 7 gibi görünüyor.
iPhone App Store (search 001)
Bu arada, yukarıda görüldüğü arama alanına Ios 6 Eylül 2012'de yayımlanan geldiğimden beri var olmuştur.
Öyle bile olsa, Lefthand çubuğunun yanı sıra bir çok ihtiyaç duyulan geliştirme olduğunu olun.
Apple ne yazık ki ücretsiz / ücretli indirme ayırt değil yaşam daha kolay yapmaz: Mac / PC veya iOS cihaza indirilen var herhangi bir app Satın bölümüne düz gider.
Söylemek iğneler, bu hızla yığılmayı kadar ekler.
Siz de benim gibi iseniz, (tamam, belki yüzlerce) birkaç bin daha önce indirilen uygulamalar var. IPad en az, yeni gezinti çubuğu daha kolay hızlı bir şekilde belli belirsiz adını aşina sağlanan herhangi bir uygulama için almak için yapar.
Bu değişikliği sever misiniz?
Apple da Satın içerik tarama ile yardımcı olmak için yapabileceği başka ne düşünüyorsunuz?

0 yorum:

Yorum Gönder