Ana Sayfa » , » IOS 7 Yeni: Wi-Fi Hotspot 2.0

IOS 7 Yeni: Wi-Fi Hotspot 2.0

Yazar Unknown on 12 Haziran 2013 Çarşamba | 06:03

new iOS 7 features
Dün Apple, açılış sırasında söz etmedi 24 iOS 7 özelliklerin listesi yayınlanmıştır. Peki, bu konuda konuşmadık özellikleri yüzlerce muhtemelen var. Ancak bu olayın sonuna doğru Tim Cook arkasında gösterilen bir slayt kote edildi.

Yukarıdaki resimde gördüğünüz listelenen özelliklerinden biri, WiFi HotSpot 2.0. Teknoloji ile yabancı olanlar için, bu cihazlar kimlik doğrulaması gerek kalmadan hücre ağları ve kamu WiFi ağları arasında sorunsuz geçiş yapmanızı sağlar ...

Arstechnica Jon Brodkin açıklıyor:

"Hotspot 2.0, Wi-Fi İttifak'ın Passpoint sertifika programı arkasındaki teknoloji özelliğidir. Geçen yıl yazdığı gibi, Passpoint hedefi boşaltma trafiğe servis sağlayıcılar için daha kolay hale hücresel ağların bir Wi-Fi uzatma oluşturmak ve daha hızlı kullanıcıların internet bağlantıları vermektir. Bunun yerine bir şifre yazarak, bir kullanıcı bir SIM kart ile bir cihazı sahibi sayesinde otomatik olarak ağ kimlik doğrulaması olabilir. Bir Passpoint-destek hotspot menzili içinde Passpoint özellikli cihazlar otomatik olarak katılmak ve WPA2 güvenlik yararına olacaktı. "

Bu yüzden anlamak yolu şu şekildedir: Eğer ABD etrafında Wi-Fi noktalarından binlerce AT & T gibi bir taşıyıcı üzerinde iseniz, iOS 7 iPhone yapmak zorunda kalmadan bu merkezlerinden biri geçer bir şey-kötü hizmet alanlar için mükemmel.

Tabii ki, Passpoint bu herhangi bir yararlı olduğu için noktaları büyük bir ağ ihtiyacımız olacak. Orada bu noktada mevcut kaç hiçbir kelime, ama Arstechnica 30 sağlayıcıları Passpoint çalışmalar yürütmek ve bu yıl dağıtmak bekliyoruz söylüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder